Forsiden Om meg Foto Dyr Bøker Scrapbooking Mitt fotoutstyr

Kategori: Scrapbooking

Scrapbooking: forstørra telyskort

30.des.2011 @ 20:03 i Scrapbooking 1 kommentar

Lagde eit telyskort til besta til jul, og kjøpte store telys. Vel... bildet taler for seg sjølv. Det lille er normalstørrelsen for dei som ikkje skjønar det. 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/kennel-sikvax
Sjekk ut min andre blogg: www.sikvax.wordpress.com

Scrapbooking: blomsterkort

31.okt.2011 @ 11:51 i Scrapbooking 1 kommentar

Blomsterkort. Alt-mulig-kort. Bursdagskort. Morsdagskort. Ja, eit kort ein kan bruke til det meste for og sei det enkelt. Limen har heller ikkje her tørka når eg tok bildet, limen skal bli gjennomsiktig nemleg. Men no får eg sjå om frukosten min snart er ferdig. 

Kva synes du om kortet? 
 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Scrapbooking: Julen, en tid for omtanke, en tid for...

30.okt.2011 @ 15:02 i Scrapbooking 1 kommentar

Fikk maskina til å funke med den store plata på, så då fekk eg laga nokre kort. Lagde to stykk, eit julekort og eit anna som kan brukast til bursdagar og andre arrangement. Dei lilla blomane nederst på dette kortet vart vel kanksje litt... mykje? 
Limen hadde forresten ikkje tørka når eg tok bildet, den blir nemleg gjennomsiktig når den er tørr. 
 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Scrapbooking: Julekort

29.okt.2011 @ 12:27 i Scrapbooking 2 kommentarer

På torsdag var eg og mamma på eit gratis kortlagingskurs på Bokuben her i Førde. Då skulle vi blant anna lage eit julekort og lære litt fargelegging med promarkers tusjar. Nedanfor ser du bilde av julekortet eg lagde, og ja, det er ein del hermin etter kurslagarens kort. Alle fekk då utdelt akkurat samme utstyr, var berre bildet som var forskjellig då nokon fekk liggande bilde, mens andre fekk som eg, eit ståande bilde. Synest det vart ein smule fint eg, så får no får eg sjå om eg får til maskingreia til mamma sånn at eg kan lage samme typen kort her heime, berre med min eigen vri. 
Når vi fekk vist korleis vi kan fargelegge med promarkers tusjane, så har jo det endt opp med at eg siklar etter dei tusjane. Så no gjenstår det å vente på lønninga før eg muligens går til innkjøp av ein pakke med diverse fargar. Så kan eg eventuelt ønske meg nokre tusjar til jul også, dei er jo ikkje akkurat så billege liksom. 
 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Frå stratos kjeks eske til gaveeske

20.mar.2011 @ 22:10 i Scrapbooking 3 kommentarer

Og her kjem til slutt Stratos kjeks eska som vart gjort om til ei gaveeske på fredag. Lokket laga eg sjølv utan papir, og eg kan vel sei eg vart noko lunde fornøgd med det. For dei som ikkje veit korleis ei Stratos kjeks eske ser ut, så trykk HER for og sjå bilder av dei på google.

Kva synest du om gaveeska?


 


Skjekk ut heimesida mi: www.coton-ull.webs.com

 

Brettekort

20.mar.2011 @ 20:15 i Scrapbooking 0 kommentarer

Og her kjem bilder av brettekortet eg lagde på fredag. Som du kanskje ser, så er det då altså ikkje ferdig dekorert. Veit liksom ikkje heilt korleis eg skal dekorere det enda, så om du har tips kan du berre komme med dei.

Kva synest du om dette kortet?
 


Skjekk ut heimesida mi: www.coton-ull.webs.com

 

Lomme/tagbok - kort

20.mar.2011 @ 12:35 i Scrapbooking 3 kommentarer

På fredag måtte eg dekorere ei Stratos kjeks eske, og gjere den om til ei gaveeske sidan eg og mamma skulle i bursdag til onkel og dama hans på lørdag (i går). Trur eg satt i nesten tre timar med den eska, då inkludert ein del frustrasjon.
Når eg var ferdig med gaveeska begynte eg på eit brettekort, som enda ikkje er ferdig dekorert. Men eg hadde eit Lomme/tagbok - kort på "lager" og tenkte eg kunne legge ut nokre bilder av det. Det er ikkje 100% ferdig dekorert. Bilder av brettekortet og gaveeska kjem seinare.

 


Skjekk ut heimesida mi: www.coton-ull.webs.com

 

Lomme/tagbok - kort?

08.feb.2011 @ 13:06 i Scrapbooking 2 kommentarer

Har så smått fått litt av scrapbooking lysta tilbake igjen også no. Har tenkt på det ei stund at eg vil lage noko, men kva? Såg over nokre ting eg hadde laga før og lagt ut her på bloggen, det som ligger under fana "scrapbooking". Men eg fant ut at eg kanskje ville lage eit lomme/tagbok kort til slutt. Har laga det før, og lagt det ut her på bloggen. Men eg har det med å lage kort og dilldall, men eg klarar aldri å gi dei vekk som bursdagskort. Stort sett kun fordi det er det einaste kortet eg har av den "modellen" og at eg er så fornøgd med det. Difor kunne det jo vere smart og lage litt fleire. Difor vart det Lomme/tagbok kort.Men trur også eg skal lage eit brettekort. Dei er så fancy og søte synest eg. Og no som eg har utstyret for framside utan å måtte knabbe noko som er mamma sitt, så funkar jo det supert! Men spørsmålet er om eg har ark til det. Har ikkje oversikten, men får kryssen fingrane for det!

Mulig eg skal prøve å lage til eit slags heimelaga ministudio så eg kan ta litt betre bilder av korta, eskene og det eg har- og kjem til å lage. Bakgrunnen er jo rotete til tusen!

Om det er nokon som vil ha tips til kvar ein kan finne oppskrifter til forskjellige kort, gaveesker og mykje anna som har med scrapbooking og gjere, så kan dykk gå inn på papirgleder.no. Sida er GENIAL!Likar du scrapbooking? Har du tips til andre ting eg kan lage?

 

 


Skjekk ut heimesida mi: www.coton-ull.webs.com

 

Frå Q-tips eske til smykkeskrin

16.okt.2010 @ 23:45 i Scrapbooking 5 kommentarer

I forge veke var Coop Q-tips eska vi hadde, tom for Q-tips. Og sidan eska hadde eit gjennomsiktig lokk, lagde eg noko nytt av den. Så no kan den brukast som smykkeskrin, dilldall eske. Enklare sagt: ei alt - mulig - eske.Kva dykk synes om eska?


 

Brettekort

09.aug.2010 @ 18:58 i Scrapbooking 1 kommentar

Tenkte eg skulle prøve å lage eit såkalla "brettekort". Det såg jo ganske så stilig ut, både når eg såg det i verklegheiten på ein butikk der ein får kjøpt diverse scrapbooking ting, og når eg såg det ferdig laga i oppskrifta på kreativesider.no. Brettekortet eg har laga er jo ikkje ferdig enda, for når det kjem til dekorering er eg heilt elendig! Men om du har tips til kva, eller korleis eg kan dekorere kortet inni, så gi beskjed!

Kva du synest om brettekortet mitt så langt?

 

Lomme/Tagbok - kort

08.aug.2010 @ 20:43 i Scrapbooking 1 kommentar

Her kjem kortet du såg som stod oppi eine gave eska frå forge innlegg. Ganske enkel å lage, så om ein vil lage eit enkelt men kanskje eit meir fancy kort til nokon, kan dette kanskje vere tingen?! På det lyseblå feltet utapå kortet skal namnet til personen som skal få kortet stå, men det står ingenting der no sidan eg ikkje veit kven som kjem til å få kortet enda.


Innvendig har kortet ein feil, men eg fiksa på det så det skulle bli mindre synleg.
Kan du sjå kva feilen er?Kva du synest om kortet?

 

Gave esker

08.aug.2010 @ 20:36 i Scrapbooking 0 kommentarer

Sidan stjerneboksen gjekk totalt i vasken, lagde eg 2 gave esker, meir nøyaktige enn den første eg lagde som vart noko skeiv. Gjorde denne enkel. Denne er då av den avlange sorten, og det einaste eg har dekorert den med er blomane oppe i hjørnet og hjerte - klister - lenke - greier heilt nede rundt heile boksen, kan vere litt vanskleg å sjå på bilete. Elles har eg brukt ei stempel pute med fargen brun/bronse til å farge lett over ytterst på sidene, så om du studerar sidene på mønsterpapiret ser du at det er noko brunt der. Kan kanskje sjå litt svidd ut?
Kortet oppi kjem eg tilbake til i neste innlegg.

 Ganske enkel og lik den aller første eg lagde. Her har eg også brukt samme stempelpute og knidd over på sidene på mønsterpapiret slik som med eska over. 


Kva du synest om gave eskene?

 

 

Stjerneboks sa du?

08.aug.2010 @ 19:59 i Scrapbooking 0 kommentarer

Som eg skreiv i innlegget før eg reiste på hytta, så skulle altså eg lage ein såkalt stjerneboks mens eg var på hytta. Det var også noko av det første eg begynte og lage, men i og med at måla var laga i inch og at eg måtte rekne dei ut i centimeter, var det altså ei side eg hadde rekna feil. Så heile boksen vart både skeiv og stygg. Eg kom til bunnen og toppen før eg vart så innmari sur, lei og irritert at eg knurva heile greia og kasta det i veggen. Så det var den stjerneboksen kan ein vel sei. Får heller sjå om eg tar meg tida til å lage ein ny mens eg er heime. Men tida får vise kva det blir til!

 

 

Telyskort & Gave eske

03.aug.2010 @ 18:39 i Scrapbooking 1 kommentar

I går lagde eg eit nytt telyskort, og i dag lagde eg ei gave eske. Gave eska er veldig skeiv, for eg hadde ikkje riktig papir, men eg har invistert i litt meir av det riktige papiret no då! Så sidan eg skal på hytta etter tannlegetimen i morgon, tenkte eg at eg skulle ta med alle scrapbooking tinga og scrappe litt på hytta, så då blir det nok fleire gave esker, i tilleg til at eg skal prøve å lage ei stjerne eske. Wish med luck!


En venn som deg skulle alle hatt
Du er som et smykke
En verdifull skatt
Klem fra meg

 

Skuffekort

02.aug.2010 @ 17:22 i Scrapbooking 1 kommentar

I går kveld etter at eg og mamma kom igjen frå besøk, rota eg litt rundt innpå papirgleder.no og fant oppskrifta til skuffekort. Så det fikk eg veldig lyst til å lage, men vi hadde ikkje riktig papir. Men då improviserte eg litt, limte fast enkelte ark, klipte, limte, fiksa, pynta og tata! Eg satt igjen med eit skuffekort. Vart ikkje ferdig før halv 1 i natt eller noko. 

Lagde eit nett i sta også, men veit ikkje heilt kva eg vart mest fornøgd med... Og på den eg lagde i sta, brukte eg eit noko stivare papir sidan eg var ute og kjøpte mykje pynt, papir og diverse ting til scrapbooking!


Den oransje var den eg lagde i går kveld, mens den blå/grønne var den eg lagde i sta.

Kva du synest omskuffekorta?


 

 

Julekort og Bursdagskort

07.okt.2009 @ 22:11 i Scrapbooking 0 kommentarer

Sidan julesesongen snart er her, så har i vert fall eg begynnt med å lage litt julekort. Så eg og mamma var sta og kjøpte litt "juleark" som eg kunne bruke til julekorta, noko som vil seie litt mørke rødt ark, mørke grønne og off white ark.

pictures1

Julekortet med kattane på, hadde eg faktisk klart å lage feil. Noko eg ikkje merka før eg hadde lagt bilde inn på datan, redigert det, og nesten lagt det inn på bloggen. Veeeldig gøy. Men heldigvis hadde eg brukt dobbelsidig teip, som er svært enkel å løyse utan å ødelegge noko.

 

pictures2

Her er nokre bursdagskort eg lagde i går då eg og mamma var oppe hos Camilla og Ann - Mari for å scrappe.

 

Og slik ser altså kjøkken bordet ut når eg kaprar det for å begynne å scrappe!

pictures3


 

Scrapbooking

05.okt.2009 @ 23:15 i Scrapbooking 0 kommentarer
Før tenkte eg alltid med scrapbooking, hadde ein store ark med bilder og tekst, men det er det jo sjølvsagt ikkje. Med scrapbooking meinar ein vel kort, boksar, og så å sei alt som har med papir å gjere.

Dei to nederste bildene er ikkje noko oppskrift på.
Det er ei bok med pappsider utan innhald som er kjøpt på Libris, og dekor velger ein sjølv.

Men her er nokre ting eg har laga, og forskjellige "oppskrifter" kan dåke finne her:
http://papirgleder.no/

 

p9023101

Papirkaker

p9023102

Enkelt bursdagskort

p9023098

"Trekkspel album"

p9023095

Liten boks ein kan ha noko oppi

p9023091

Heimelaga album/dagbok

p9023090

Første sida i det heimelaga albumet/dagboka

  • Siri 19, Førde
    Velkommen til min blogg. Her skriver eg litt om min kvardag og dyra mine, samt at eg legger ut bilder av ting og tang.  Leser bloggen NO _______________________________________________________________________________ Bloggens e-post: Skipps.blogg@hotmail.no Heimeside: http://www.123hjemmeside.no/kennel-sikvax
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin
bloglovin
bloglovin
free counters

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits