Forsiden Om meg Foto Dyr Bøker Scrapbooking Mitt fotoutstyr

Kategori: Noka - dietten

Oppsummering: 2.2 kg

12.jun.2010 @ 11:51 i Noka - dietten 3 kommentarer

Her kjem oppsummeringa av vekas Noka - diett. Eg har vel ikkje vert så flink som eg burde, då eg har ete 1 - 2 vanlege måltid. Men elles har det  gått i Noka milkshake til frukost kvar dag. Men eg har drukke milkshaken alt i frå 2 - 3 gangar om dagen. 


Men uansett, eg har fått ned litt over 2.2 kg. Hadde på meg dongeribukse no, burde hatt på meg ei lett kortbukse sidan det var det eg brukte forge Fredag når eg begynte. 

 

 

 

bloglovin   <-- Følg meg på Bloglovin'

Noka dietten: Oppsummering

11.jun.2010 @ 21:22 i Noka - dietten 0 kommentarer

For dei som vil vite korleis det har gått med Noka dietten denne første veka, så kan eg skrive litt om kor mykje eg har tatt av og litt sånt diverse i morgon. Er hos pappa no, så får heller gjere det i morgon sjølv om planen var og skrive om det i dag. Men så er det ikkje alltid planane går som dei skal. 

 


Meg i 9- eller 10 klasse. Ute på nattope med Inger Lise, Steffen, Diana og Lena.

 

 

bloglovin   <-- Følg meg på Bloglovin'

Smaken

07.jun.2010 @ 16:06 i Noka - dietten 0 kommentarer

No har eg blitt vandt til smaken av Noka - dietten, så eg får ikkje den brekningsfølelsen om eg drikker for mykje av gangen sånn eg fikk på Fredag når eg begynte med den. No milkshaken fort ned utan å tenke på kor ekkelt den eigentleg smakte. 


Så for dei som begynte på Noka - dietten, men som slutta på grunn av smaken; Ein blir vandt til det. Og om eg ikkje har hørt heilt feil, så er det vel også sånn at når ein har smakt noko ca. 10 gangar, så er ein blitt så vandt med smaken at vi meir eller mindre begynner og like det. 


Gledar meg litt til Fredag for og sjå kor mykje eg har gått ned til saman gjennom heile veka.
Og då starta eg

04.jun.2010 @ 19:15 i Noka - dietten 3 kommentarer

Reiste bort på Sunnkost i sta og kjøpte meg ein Noka diett. Eller det var ein milkshake diett, og det vart vaniljesmak. Det var i vert fall ikkje det beste eg har smakt, den skal no vere sikkert! 


Når eg lagde meg ein milkshake drikk kan eg sei det smakte litt rart. OK, men rart. Men etterkvart synest eg den smakte eklare og eklare. Føltes ut som om eg skulle kaste opp av og til, så eg tok små slurkar med litt mellomrom i mellom. Så alt gjekk no ned, så no gjennstår det vel eignelteg og prøve å få i meg minst 1,5 liter vatn. 


Lagde også samme skjema som stod bak i det lille heftet, på dataen slik at eg kan skrive inn for kva veke. Og då tenkte eg også at eg kunne oppdatere litt kvar veke om korleis den funke. Eller om den funke. 


Har også laga meg ein liten plan for i morgon. Så om eg står opp mellom 10:30 og 11:00 og hive i meg frukost, så burde eg har god tid til og sykkle meg ein runde rundt sjukehuset før Inger Lise kjem. Tar vel berre nokre minutt og sykkle dei 6 kilometerane. Og når Inger Lise har komt her med tinga sine som ho setter i frå seg her mens ho er borte på festplassen der sommarfesten skal vere for å hjelpe til litt der, så tenkte eg at eg kanskje kunne gå og sleike sol på Brun og Blid i nokre minutt før eg går bort på Domus for og kjøpe blandevatn til Mojitoen og grillmat som eg også måtte ha med meg dit eg no enn skal før sommarfesten i morgon. 

 
Det smakte ikkje noko særleg godt, men følte meg i det minste litt mettare etter milkshaken!

 

NOKA dietten

04.jun.2010 @ 17:09 i Noka - dietten 0 kommentarer

Etter at Miaolsen.blogg.no skreiv på bloggen sin at ho hadde fått ny sponsor, som var NOKA og fått produkt frå dei, og no har oppdatert at Noka dietten er til å anbefale søkte eg litt rundt på nettet for å finne ut kva andre hadde og sei om dietten. Det var delte meiningar, men følte eg las meir positivt enn negativt om den. Så no sitter eg her og vurderar om eg skal hive meg på sykkelen og sykkle bort på Sunnkost for å sjå om dei har den der. Men problemet er; kva smak skal eg kjøpe? Det følte eg nesten at dei fleste anbefalte vanilje, men eg er litt usikker. Så eg truuur valget står mellom vanilje og sjokoladesmak, men kva er til å anbefale der?


Og om eg då går tur rundt sjukehuset nokre gangar i veka med Dina... hmm!

 


http://vektreduksjon.org/slankekur/noka-dietten/

 

 

Om meg

30.mai.2010 @ 00:28 i Noka - dietten 0 kommentarer

Mitt namn er Siri, som du sikkert har funne ut frå før av. Eg kom til verda 17.05.92, så alle flaggar for meg på 17. Mai... eller berre ikkje!

Eg har fullført/går på:

  • Barneskulen
  • Ungdomsskulen
  • Vg1 Helse og Sosial
  • Vg2 Helseservice
  • Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse

Hausten 2011 skal eg gå på Sunnfjord Folkehøgskule ved linja foto og reise. Om det blir så mykje reise, det er ein anna sak. Men som dykk sikkert skjønar, så er eg interessert i fotografering og redigering av bilder. 
Ein har også ein stor lidenskap for dyr, og sjølv eig eg ei lita Coton de Tulear tispe med namnet Pia. Men her heime har vi også mora til Pia, Dina, og kattane Mira og Rebella.
Eg er heller ikkje ukjend med hestar. Å ri er ein fantastisk oppleving, og det er noko eg saknar.

Som dei fleste andre, så har jo også eg diverse hobbyar. Og då går det stort sett i scrapbooking, fotografering eller hundane. Trenar så smått agility med Dina, og med Pia skal eg gå utstilling og muligens vi blir og sjå i lydighetsringen med tida også. 
Ellers likar eg og vere med venner, eller berre slappe av.

Ekstrajobb etter skuletid har eg også, bak ein ferskvare disk. Og der trivst eg godt sjølv om eg til tider føler meg noko dum når det er ting eg er usikker på, eller ikkje veit.

Elles har eg ein eldre bror, og ingen fleire søsken. Så eg er då yngst. Foreldra mine eg separerte, noko som vil sei at dei aldri var gift. Dei bur knapt 5 minutt frå kvarandre, så det er veldig enkelt for meg å komme meg til og frå, det samme gjeld når eg er på hytta. Litt lenger avstand frå hyttene, då eg foretrekker å bruke bilen når eg skal frå den eine til den andre.

 

 

  • Siri 19, Førde
    Velkommen til min blogg. Her skriver eg litt om min kvardag og dyra mine, samt at eg legger ut bilder av ting og tang.  Leser bloggen NO _______________________________________________________________________________ Bloggens e-post: Skipps.blogg@hotmail.no Heimeside: http://www.123hjemmeside.no/kennel-sikvax
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin
bloglovin
bloglovin
free counters

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits