Forsiden Om meg Foto Dyr Bøker Scrapbooking Mitt fotoutstyr

Arkiv måned: november 2009

Lærekjøring med idiotiske bilistar bak

28.nov.2009 @ 21:57 i Blogg 0 kommentarer

Eg fikk faktisk vere med mamma til Askvoll i går allikavel, og då var det eg som kjørte til og frå + litt rundt om. Det var jo sjølvsagt mørkt då vi kjørte utover, så det gjekk veeeeeeeldig sakte med meg, haha! Brukte sikkert rekordlang tid til Askvoll. Og det var vel omtrent 3 gangar mamma vart litt nervøs sånn at det virka som om at ho trudde eg skulle bulke bilen, og den eine gangen såg det nesten ut som at ho hoppa i bilsete, og det sitte eg og kjøre og helde på å le meg ihjel av ho. Haha!

Men vi kjørte tilbake igjen i dag, og det var fortsatt eg som kjørte då. Men i dag var det lyst då vi skulle kjøre heim igjen. Og plutseleg hadde eg ein taxi bak meg som låg og trykkte oppi ræva på bilen og tuta, noko som er skikkelig unødvendig når det henger ein godt synleg "L" bakpå bilen, og om han ikkje såg den, må han ha vert blind. Det er så jævla irriterandes å ha sånne idiotar bak seg når ein er ute for å lærekjøre. Og i tillegg på smake vegar også!

Fleire som har hatt nokre slike bak seg når dei har vert ute for å lærekjøre?

47746011251983262529

 

 

Blogges

 - Siri -

26.nov.2009

26.nov.2009 @ 21:07 i Blogg 0 kommentarer

Mamma sa faktisk ja til å bestille den røde tubetoppen OG den svarte tunikaen, jeeeei mee. haha! Så då får eg vel det i posten om 1 - 3 veke forhåpentligvis.


Vel, kva skjer i helga folkens?
Eg for min del hadde håpt eg kunne vere med til Askvol/Holmedal om mamma skulle vere der til lørdag, for då kunne eg lærekjørt fram og tilbake, men veit ikkje om eg får vere med, drit altso! Eg som ville kjøre vil istede for å sitte heime og rotne sånn eg alltid gjer. 

Så då får eg heller hente The Vampire Diaries boka på bilbioteket igjen sånn at eg kan lese den ferdig denna gangen.

Og i morgon skal vi ha tverrfagleg ovingstentamen, WUHU! Ønsk meg lykke til!

 

Men drive å lage bagett, som snart er ferdig i ovnen, så snakkes.

 

 

Blogges

 - Siri - 

Kjoler, finsko og dill

25.nov.2009 @ 20:49 i Blogg 0 kommentarer

Tok turen innom Ellos i sta der eg var innom "juleshop" og såg litt på kva dei hadde der. Og der såg eg dinna fine kjolen, eller rettare sag: Tubetopp. Og eg likte den røde tubetoppen svært godt, var litt søt syns eg. Så etterpå må eg høyre litt med mamma om kva ho syns, så kanskje vi kan bestille den. haha!

251427

Tubetopp

 

 

Fant også ein svart tunika eg syns var ganske så fin.

357954
Tunika

 

 

Og ikkje nok med det, så såg eg eit par finsko der også som var i både svart og rødt. Syns faktisk dei røde var finast eg.

601455a2
Sandalett

 


Så har dei jo dill som armband, smykker, øredobber, osv osv...

270962

Kva dåke syns om tubetoppen, tunikaen og skoa?

 

 

Blogges

 - Siri - 

Trøtt og sliten

23.nov.2009 @ 19:44 i Blogg 0 kommentarer

Før helga skreiv eg litt om kor idiotisk læraren min var, så etter at eg og mamma hadde vert på konferansetime sa ho at ho skulle gjere absolutt alt for at eg skulle få vere utplassert hos dyrlegen i neste termin. Det einaste eg måtte gjere, var å finne kompetansemål. Så i helga mens eg var på hytta med pappa leita eg rundt om på Stend vgs. si heimeside etter kompetansemål, og vips så fant eg dei. Så i dag skreiv eg dei ut slik at læraren min kan få dei i morgon.

 

Og sidan det er mandag i dag, betydde det utplassering på legekontoret. Og det einaste eg gjorde der i dag var å dele ut posten til legane då eg kom, så frankere eg post som skulle sendast før eg litt over 09.00 begynte å arkivere, noko eg gjorde heilt fram til eg fikk pause 12.40. Forresten så gløymde dei å sei til meg at eg kunne ta pause, utruleg festleg må eg sei... Og då eg var ferdig med pausen frankerte eg 3 brev før eg igjen begynte å arkivere fram til 15.30. Så det blir sånn ca. 5 TIMAR med arkivering! Trukje du eg var D R I T lei då eg kom heim igjen eller? Så då eg kom heim igjen var det å gå ut med Dina og Noor, for så å lage klart til vårrullar til middag. 

Burde i grunn begynt å jobba meir med gym rapporten som skal leverast inn på fredag... Den kjem sikkert til å gå heilt til dunders heile greia, og den telle jo vist nok rundt 50% av karakteren om vi får den godkjend! Baaah.

 

Men no er eg snop sjuk + at eg vil ha tyggis til skulen i måra. Blir vel ein Domus tur etterpå då.

 

Men hugs å melde dåke inn i Facebook gruppa til Redd Eit Liv UB.

 

 

 

Blogges

 - Siri - 

Agility film

19.nov.2009 @ 22:37 i Blogg 2 kommentarer
I norsk har vi fått ei oppgåve med å lage ei framføring, av kva som helst. Sånn at då valgte eg Agility. Men eg hadde tenkt å ha ein film heilt på slutten, men eg finne ikkje nokon agility film som verkeleg fangar meg. 

Såg nokre for eit par år sidan, men kvar eg fant dei filmane må no gud vete.

Så er det nokre som veit om nokre filmar så vær så snill å sende ein link. Helst på youtube.

 

Skreiv eit innlegg på Canis også, og der likte eg godt denne filmen.

 

 

Blogges

 - Siri - 

Enkelte lærera fortjene eit realt kakk i hode

17.nov.2009 @ 15:35 i Blogg 0 kommentarer
Dagen min i dag har forsåvidt vert heilt grei... Heit til vi skulle ha Helse time der vi har kontaktlæraren vår som lærar, og eg kan så absolutt ikkje fordra ho. Og før ho hadde gått inn i klasserommet sa eg at vi ikkje vart heilt ferdige med elevsamtalen vi hadde på fredag. Så på slutten av timen, skulle vi jobbe med legemiddellære eller noko i den dur på data, så då tok ho meg ut og lurte på kva eg ville. Og det eg ville snakke med ho om, var jo då om eg kunne vere utplassert på vetrenærkontoret i neste termin. Og om du trur ho sa ja, må du tru om igjen. For sia eg hadde valgt denne linja (Helseservice) kunne eg ikkje vere utplassert der, og då fikk eg kanskje ikkje unna måla mine og bla bla bla... Så babbla ho om masse crap. 

Så begynte ho å ta opp det med praksisplassen der eg er no, på legekontoret. Og i går kom læraren min på besøk for å sjå korleis det gjekk, og då hadde ho tydelegvis snakka med dei eg var med i går, altså sjukepleiarane. Og dei hadde vist sagt at eg var pliktoppfyllande og sånt, men eg var ikkje så veldig sjølvstendig, og eg var lite motivert, noko dei vist nok såg med ein gong eg kom om mandagane. WTF?! Då eg var i skranken var alt eg skulle gjere plutseleg å frankere, scanne og arkivere, WUHU! Verdens kjedligste jobb. Og tenk deg, eg begynne 08.00 og jobbar til 15.30, altså 7 og ein halv time med det. Og ein anna mandag tok eg så å sei ALLE CRP'ane, eg tok Stix, SR og målte glukosen på laboratoret, ikkje så mykje dilting då nei. Men når eg er hos sjukepleiarane pleie eg å ta ut av oppvaskmaskina, og då skal eg pakke enkelte sett (Som eg syns kan vere vanskeleg med tanke på alt utstyret som ser ganske så likt ut, og derfor vanskeleg å skilje), men dei forventa at eg skal kunne det etter å ha sett på det 1 gong. Riiiiiight! Så henta eg alle bøttene med brukt utstyr på undersøkelsesromma for å sette utstyret i oppvaskmaskina, sette den på, vaske bøttene for hand og fylle dei med vatn og sette dei inn igjen på undersøkingsromma. Så hentar eg forskjellige ting på lageret og fyller kanskje på med ting som manglar på undersøkingsromma. Og i går fikk eg prøve å legge opp til fjerning av føflegg. Er ikkje så mykje eg kan gjere akuratt når eg er med ein sjukepleiar. Og dei påstår tydelegvis at dei hadde spurt om eg ville prøve å fjerne sting, og det har dei IKKJE spurt meg om. 

Og læraren min begynte i vert fall å babble om at det er jo mange av dei samme prosedyrane på eit vetrenærkontor som på eit legekontor. Det er kanskje sant det, sånn med pakking og sånt. Men om det er på eit vetrenærkontor er det noko eg er INTRESSERT for, noko det fittetrynet av ein lærar ikkje skjønar seg på. 

Unskyld meg for at eg ikkje hadde eller har lyst til å flytte til Bergen før! Men til neste år får eg vel forhåpentlegvis bil lappen og då har eg bil og det blir lettare å komme seg heim.

Det er så ufatteleg fristandes å slutte på skulen på grunn av det stygge monsteret av ein lærar. Men uansett, om ho gjer sånn at eg må vere på eit apotek, tannlegekontor eller legekontor i neste termin, kjem eg til å nekte å gå! Og det er elevane som faktisk skal få velge kvar dei vil vere utplasserte, men neeeeeeida, her er det ho. Forbanna fittetryne!

Og ikkje nok med det, så klikka ho i timen fordi eg G J E S P A i timen henna. Kvifor? Fordi sjølv om eg kanskje syns timen henna var kjedeleg, trengte eg ikkje vise det så godt. Unskyld for at eg var trøtt på slutten av skuledagen.

Men er foreldresamtale greier på torsdag, så då skal vi ta opp desse to tema'a blandt anna.

 

Så fikk eg vel ut litt agresjon her. Fleire som kjenner seg igjen når det gjeld slike lærera?

 

 

 

Blogges

 - Siri -

 

Bergen til neste år?

16.nov.2009 @ 21:08 i Blogg 0 kommentarer

Eg vurdere å flytte til Bergen, eller rettare sagt Fana i Bergen til neste år for å gå naturbruk - hund/smådyrslinja på Stend Vgs. Men eg har berre eit lite problem. Og det er nemleg det at eg vil ikkje bu heilt aleine, noko som vil sei at eg vil skaffe meg ein hund, eller då eventuelt ta med meg ein av kvalpane vi skal ha på Dina til neste løpetid, men då må vi jo håpe på ei tispe... Men det er ikkje det som er problemet. Problemet er at om eg skal gå på skulen og ha ein hund samtidig, har eg ikkje mykje fritid til å kunne skaffe meg ein jobb. I så fall måtte det ha blitt ein lørdagsjobb, eller at eg og evt. kunne ha jobba 1 - 2 kveldar i veka + lørdagar.

Så det eg eigentleg lure på, er kor mykje ein kan få i bortebuar stipend når ein bur ca. 3 timar heimafrå? Nokon som veit sånn ca.?

Tok den der stipend kalkulatoren på lånekassen.no, og då vart det rundt 18.000, men har hørt om nokon som har fått 3000 av dei som har budd her og fått bortebuar stipend. Så dette gjer meg fryktleg skeptisk.

 

Men også var det den tingen med hund. Eg ser jo allerede, haha! Men det kan på ein måte ikkje vere ein dyr rase, eller for meg trenge det ikkje vere rase eingong, kunne godt ha overtatt ein frå dyrebeskyttelsen også eg, men dei er så strenge på både ditten og datten. Og no har eg fått auga opp for Cairn Terrier, dei er ufatteleg fine, treng ikkje mykje mosjon (men sjølvsagt kjem eg til å gå tur kvar dag uansett) og dei har ikkje mykje pelsstell heller. 

Nokon som kan hjelpe meg med mine små problem?

cairnterrier
Bilde tatt frå Google

 

 

Blogges

 - Siri -

Julegaver

14.nov.2009 @ 20:59 i Blogg 1 kommentar

I dag fikk eg unna litt julegaver, så no har eg kun 2 stk igjen å kjøpe. God å få unna julegavane tidleg sånn at eg sleppe å stresse sånn rett rundt jul. 

Fleire som har begynt å blir ferdige eller er heilt ferdige med julegavane?

 

Elles i dag var eg jo i sentrum med Inger lise og Tore, og dei skulle eigentleg kun til frisøren for at Inger lise skulle stripe håret og på Euronics for å sjå etter mobil til Inger lise, men så kom eg, og tata, dei vart lenger i sentrum og dei var innom eit par andre butikkar òg der eg skulle innom, haha. Og då eg kom heim, gjorde eg ferdig 3 av julegavane eg holdt på med og pakka dei inn, eller eg pakka inn 2 av dei sia vi gjekk tom for papir... trur eg, i vert fall på den rullen eg brukte.

Men no skal eg slappe av med tv'n og så bør eg vel lese ferdig The Vampire Diaries boka eg lånte på biblioteket, og den skal inn på tirsdag...

Korleis har din dag vert?

 

 

Blogge

 - Siri -

New Moon

11.nov.2009 @ 18:13 i Blogg 4 kommentarer

I dag bestillte eg billettar til New Moon Fredag 20. November. Eg, Inger lise og Tore (typen til Inger lise) som skal. Steffen skulle og eigentleg vere med, men han måtte sjølvsagt jobbe sidan det er nattope den fredagen også. Typisk!
Men eg klare nesten ikkje vente til den kjem!

Fleire som skal på New Moon?

newmoonposter2692x1024

 

Men no må eg øve meir til munnleg prøve i norsk... som vi skal ha i morgon. Jiha...

 

 

Blogges

 - Siri -

Oreo kake

10.nov.2009 @ 20:57 i Blogg 1 kommentar

Eg fant ei oppskrift på Oreo kake på nett, så i går skreiv eg ut oppskrifta og begynte å bake. Vart ganske god, men meir enn 1 kakestykke per dag er meir enn nok! Og kakestykket bør vere ganske lite også, for denne kaka var mektig, fryktelig mektig. Prøvde meg på kakestykke nr. 2 etter ca. ein time, og følte nesten at eg måtte kaste opp etterpå. Berre eit lite tips for dei som vil prøve seg på ei Oreo kake i framtida.

 

No hadde eg eigentleg tenkt å sjå enda ein gammal episode av Grey's (komt til sesong 3 no) men må sjølvsagt vente i så og så mange minutt før eg kan sjå igjen fordi eg ser det online på Megavideo. Wuhu!

Så nokre tips til kva eg kan finne på imens? 
Eg kunne laga ferdig julegavane, men det kan eg heller gjere i helga sånn at eg har noko å gjere då og.

 

 

 

Blogges

 - Siri - 

 

 

Og hugs: vær forsiktig med Oreo kaka!

 

 

Oreokake oppskrift nokon?

08.nov.2009 @ 00:35 i Blogg 2 kommentarer
Er det nokon som har ei god oppskrift på Oreokake?
Mora til Inger lise, ei venninne av meg, har ei goooood oppskrift, men ho finne sjølvsagt ikkje igjen oppskrifta. Typisk... Og eg har så innmari lyst til å lage ei oreokake!

Litt hjelp anyone?

for blogg24

 

 

Blogges

 - Siri -

Endelig helg!

06.nov.2009 @ 20:34 i Blogg 0 kommentarer

No er det endelig helg! Gud så lang veka har vert føle eg. 

Men førstehjelpskurset vi hadde i går gjekk ganske så bra, dei bestile faktisk eit kurs til då vi var ferdige! Great!

Men i sta var Inger lise her, bestevenninna mi altså, og vi kosa oss med snop og filmen "17 Again" og den er til å anbefale. Kjempe artig film. Skal vere med Inger lise i morgon også, i vert fall om ho klare å vekke det såkalla dovendyret av ein type ho har, haha! Men gu så mykje eg har opplevd ilag med ho!

dsc02066
Litt gamalt bilde.

 

Men no skal eg sjå The Vampire Diaries og Grey's Anatomy, får sjå kva som lasta opp først.

 

 

Blogges

 - Siri -

Redd Eit Liv UB

04.nov.2009 @ 19:44 i Blogg 0 kommentarer

Undomsbedrifta i klassen min heite jo sjølvsagt Redd Eit Liv UB. Og i går var 3 av oss i klassen ute å samla flaske for å få inn litt ekstra pengar. Var ganske så vellykka, men fleire av dei i klassen burde jo sjølvsagt vert med, for då hadde jo vi tross alt fått inn litt meir. Men då vi kom på Coop og skulle sette alle flaskene i kassar, det var ein drittjobb det! Det var spy i den eine posen med flasker, og eg er ganske så sikker på at det var myggla øl som var i den eine og den stinka drit. Ikkje noko ein vil gjere ofte i vert fall.

kursiephorte3

Men bedrifta vår går jo ut på at vi skal holde førstehjelpskurs for skular, bedrifter og kanskje enkelt enkeltpersonar + at vi hadde tenkt å selge små førstehjelpssett. Og i morgon skal vi holde vårt første kurs! Huff, gruer meg. Får berre håpe alle i klassen kjem i morgon då, ellers kan eg tenke meg det blir litt av ein diskusjon på vegen der vi skal holde kurset.

Men no får eg øve litt meir på det eg skal sei i morgon.

Men ønsk oss lykke til i morgon då!

 

 

Blogges

 - Siri -

 

Zumba

01.nov.2009 @ 18:40 i Blogg 0 kommentarer

Har litt lyst å bestille meg ein Zumba pakke, for ser jo ganske gøy ut i tillegg til at ein trenar.

Og for dei som ikkje veit kva Zumba er, kan dåke gå inn HER.

Nokon som har prøvd Zumba? Og er det til å anbefale?

zumbadanceq6xe02

 

 

Blogges

 - Siri -