Forsiden Om meg Foto Dyr Bøker Scrapbooking Mitt fotoutstyr

Arkiv måned: september 2011

Foto: ligger i gresset

20.sep.2011 @ 22:36 i Foto 1 kommentar

Off to Bergen på fredag. Speilrefleksen skal sjølvsagt vere med, så håpar eg får knipsa ein del bilder både på turen til og frå, og litt sånn ellers også. Kameraet blir vel i vert fall stappa fullt med hundebilder *kremt* men satsar på finvær når vi er på ferga på fredag og/eller søndag. 






 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Foto: pink baby

18.sep.2011 @ 20:10 i Foto 5 kommentarer

Ein dag med helg er ikkje akkurat så mykje, men det er da betre enn ingenting. Så i går kveld etter jobb kosa eg meg heime aleine med frøkna og ein splitter ny episode av The Vampire Diaries, for endeleg er sesong 3 ute! Til helga som kjem blir det dobbelutstilling med frøkna i Bergen, og sidan ho er einaste av sin rase på begge utstillingane skal ho dermed stille mot seg sjølv. Veit ikkje om eg skal sei det er bra eller dårleg, men vart vel litt letta kanskje. 
Men her kjem eit bilde eg tok av Pia i parken tidlegare i dag. 




 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Foto: forsøppling

16.sep.2011 @ 10:36 i Foto 2 kommentarer




 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Foto: eit blinkskudd

13.sep.2011 @ 16:00 i Foto 1 kommentar

Må sei eg var heldig med detta bildet. Zooma heilt inn på ansiktet til Pia mens ho holdt på med noko i graset rundt eit tre, så knipsa eg i veg, og vips så satt eg igjen med detta bildet. Vart temmeleg fornøgd om eg må sei det sjølv. Bildet er ikkje redigert på nokon måte. Einaste som er irriterandes er dei uklare grasstråa i høgre hjørne.




 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Foto: hausten er her

11.sep.2011 @ 00:36 i Foto 1 kommentar

Var i parken ein tur. Prøvde og få til nokre skikkelege hauststemningsbilder, men feila grovt. Under er i vert fall eit av bilda eg prøve meg på, men bakgrunnen vart berre stygg og teit. Burde eigentleg ha tatt bilde mot den andre vegen som peikar til høgre, hadde blitt ein betre bakgrunn, men gjort er gjort. 




 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Foto: Pia i parken

06.sep.2011 @ 10:06 i Foto 2 kommentarer

Over ei veke sidan eg bestilte mobilen, og no er den endeleg i Førde. Ventar på melding om at den har komt, og om ikkje den piper inn snart stikker eg berre bort og leverer alle dei rare nummera i staden. Lei av å vente. Var nemleg ein del kluss sidan abonnementet står på mamma og tralala. Utruleg nok stod eg opp ein time før vekkerklokka i dag, kunne jo eigentleg ha sove til langt på dag, men vil ikkje øydelegge døgnrytmen, derfor vekkerklokke. 
Men her kjem uansett eit bilde av frøkna. Eit kjedeleg bilde. Har ikkje knipsa så mykje i det siste, hausten er her nemleg, og med den høyrer regnet til, så været er veldig variabelt. Om det er opplett det eine minuttet, så kan det hølje ned og lyne det andre minuttet. 




 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Ny heimeside!

02.sep.2011 @ 16:38 i Blogg 0 kommentarer

Sidan eg må betale for å kunne legge til fleire sider og slikt på heimesida eg hadde på webs.com, og eg i tillegg er litt skeptisk til å betale når eg ikkje veit om det er 100% sikkert, så fant eg ut at eg skulle prøve å lage meg ei ny heimeside ein eller anna annan stad. 123hjemmeside.no vart jo då valgt ut, og eg har no oppretta eit side der. Er 30 dagers gratis prøvetid, og deretter må ein betale, men det er ikkje store summen, så blir nok til at eg beheld den sida. Og om eg får kennelnamnet godkjent, så kjem eg til å kjøpe domene eller kva ein no enn skal kalle det, slik at eg slepp den 123hjemmeside i begynnelsen av web - adressa. 
123hjemmeside.no er jo eigentleg ei ganske så kjedeleg side sidan det ikkje finst så mange forskjellige temaer og slikt, men pytt pytt. Eg får gjere mitt beste med sida for og halde den ryddig og fin i det minste.

Nye sida: www.123hjemmesiden.no/coton
Gamle sida: www.coton-ull.webs.com



 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton

Foto: frøken strøken

02.sep.2011 @ 16:28 i Foto 1 kommentar

Var ein tur bortom parken med frøkna i går, i hovudsak kun for å trene, men tenkte ho skulle få springe litt rundt med langlina på slep også. Er jo så lenge sidan sist! Treninga gjekk forresten rett vest, og så var det ei jente som hadde så innmari lyst til og "hilse på den søøøøte lille hunden", men som fekk eit nei til svar. Ho forstod vist ikkje kvifor, og eg måtte jo då gjenta meg sjølv, berre enda strengare. Så fekk Pia hilse på ein supersøt liten kvalp som eg sjølvsagt ikkje hugsar rasen på. Kunne det ha vert noko Malteser greier skal tru? Jaja, søt var den uansett!

Knipsa litt bilder mens frøkna rasa rundt, så her kjem eit av dei bilda. 




 

Sjekk ut heimesida mi: www.123hjemmeside.no/coton