Forsiden Om meg Foto Dyr Bøker Scrapbooking Mitt fotoutstyr

Mascara bytting på Vita

14.mai.2010 @ 20:28 i Blogg 3 kommentarer
Etter at Martine (http://martii.blogg.no/) skreiv eit innlegg på bloggen sin om at ein kunne levere inn sin gamle mascara, uansett merke, på Vita og få ein heilt ny valgfri mascara frå Gosh, så gjorde eg det. Var først innom på Onsdag, men då hadde dei stengt, så då var eg innom ein tur i dag. Så då tok eg den lille ekle mascaraen som fulgte med i eit blad eg kjøpte ein gong og bytta den inn. Veit ikkje om det var eit spesielt merke eller ikkje sidan den var heilt svart utan skrift eller noko utapå. Men men, vart no kvitt den no då. 


Men det eg synest var irriterandes då eg kunne velge meg ein mascara, var at det stod vi kunne velge ein valgfri mascara frå Gosh så lenge lageret rakk. Men på Vita butikken her i Førde hadde dei laga til ein boks med Gosh mascara, og den eg hadde sett på i butikken, hadde dei altså ikkje igjen i den stygge lille boksen sin. Eller dei hadde den igjen, berre i brun og blå, men eg ville ha svart. Så då måtte eg velge meg ein anna ein.


Men det vart no ein mascara uansett, men om den er god, det gjenstår og sjå.

3 kommentarer

Postet av: Inger Lise

Eg skal sååå innom vita >< eg har jo mange gamle mascara xD
Dato: 14.mai.2010 Tid: 20:32 URL: http://missbob.blogg.no

Postet av: Siri

Inger Lise: Det er kun 1 per kunde :) Og det var ikkje mange igjen oppi den lille eska.
Dato: 14.mai.2010 Tid: 20:35 URL: http://skipps.blogg.no/

Postet av: Martine

Så bra du fikk nytte av tipset! ;) Var litt utplukket her også.. Har ikke prøvd den jeg fikk enda, men den var jo gratis så klager ikke uansett! ;)
Dato: 14.mai.2010 Tid: 21:09 URL: http://martii.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Siri 19, Førde
    Velkommen til min blogg. Her skriver eg litt om min kvardag og dyra mine, samt at eg legger ut bilder av ting og tang.  Leser bloggen NO _______________________________________________________________________________ Bloggens e-post: Skipps.blogg@hotmail.no Heimeside: http://www.123hjemmeside.no/kennel-sikvax
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin
bloglovin
bloglovin
free counters

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits