Forsiden Om meg Foto Dyr Bøker Scrapbooking Mitt fotoutstyr

Ein hårklipp

09.mai.2010 @ 20:21 i Blogg 1 kommentar
Eg er sikkert verdens sløvaste person når det gjeld å dra seg til frisøren. Eg er det 1 - 2 gangar i året, men no har eg funne ut at eg bør reise til frisøren igjen. Så i morgon når eg er ferdig hos veterinæren skal eg ringe til frisøren for å bestile time. Får berre håpe ho har ledig no til veka slik at eg får klipt meg før 17. Mai. Håret mitt er no så flisete og langt at fysj og fy!


Eg hugsa når eg var lita, at eg skulle (!) bli frisør. Så spesielt den eine litt store kvite katte-bamsen min fikk gjennomgå med saksa. Så det er faktisk ein liten smule skamklipt midt på ryggen. Eg trur eg trudde det kom til å vokse ut igjen, haha! Og når eg leikte med bratz dukker dreiv eg heile tida og stellte håret deira. Det er eigentleg ganske morosamt og mimre tilbake til gamle dagar! Ein kjem liksom på alt det gamle og dumme ein faktisk gjorde som små.


Men tilbake igjen til hårklippen. Eg skal i vert fall ta minst 5 - 6 cm av håret og klippe det opp. Det einaste som pleier og vere irriterandes med den hårklippen, er at noko av luggen blir så kort at den ikkje går bak øyra og heile tida dett ned i auga på meg! Men så pleier eg å feste luggen med klemmer opp og bak, om dykk forstår kva eg meinar med det. Men eg må sei, at av og til er det svært fristandes og berre finne ei maskin og ta alt håret. 


1 kommentar

Postet av: Inger Lise

Sei til frisøren at du vil at luggen skal gå bak øyrene ;-)
Dato: 10.mai.2010 Tid: 10:28 URL: http://missbob.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Siri 19, Førde
    Velkommen til min blogg. Her skriver eg litt om min kvardag og dyra mine, samt at eg legger ut bilder av ting og tang.  Leser bloggen NO _______________________________________________________________________________ Bloggens e-post: Skipps.blogg@hotmail.no Heimeside: http://www.123hjemmeside.no/kennel-sikvax
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin
bloglovin
bloglovin
free counters

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits